Vakmanschap

van bij ons

uit België

Wie echt leeft, wil echt roomijs!

Wij geven om jullie familiemomenten. Om nog meer sfeer en gezelligheid te creëren zorgen wij voor authentiek Belgisch roomijs. Kwaliteit van bij ons, gemaakt door het vakmanschap van bij ons!


Van bij ons

We zijn zeer blij dat de waarde van het authentieke Belgische merk IJsboerke ten volle erkend wordt. IJsboerke werkt zo veel mogelijk volgens het principe “Voor ons en door ons”. Om een uitstekende kwaliteit te kunnen bieden waarop u kan vertrouwen, werken we het liefst met Belgische ingrediënten. Hierdoor wordt er heel wat tewerkstelling gecreëerd in eigen land.


Eerlijke en echte ingrediënten van bij ons

Onze IJsboerke producten worden met verse Belgische room van de boeren van bij ons gemaakt. Ja, u begrijpt het goed! De koe naast uw woning in de wei zorgt voor uw overheerlijk roomijs. Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van Belgische chocolade en suiker.


shop

Jouw IJsboerke moment waar en wanneer jij het wil.

Wat dacht je van take-away IJsboerke roomijs als zoete onthaasting tijdens het shoppen? Of liever gezellig bij jou thuis op de bank … Want genieten van IJsboerke roomijs kan waar en wanneer jij maar wil.
Las een welverdiende pauze in en breng een bezoek aan een van onze IJsboerke Moment Shops. Of ontdek het hele IJsboerke assortiment in ons winkeltje te Tielen en verras het hele gezin.

Smakelijk!

IJsboerke ijswijsheden

#ijsboerke

Hou me op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe aanbiedingen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.