Ysinnovaties

Bij IJsboerke nemen we verantwoordelijkheid voor het milieu maar ook voor onze klanten. Het is een misdaad als niet iedereen van ijs zou kunnen genieten, hierdoor bieden we zowel lactose- als suikervrije ijsjes aan. Plezier van hier en voor iedereen!

Daarnaast doen we hard ons best om te zorgen dat onze verpakkingen een zo min mogelijke impact heeft op het milieu. Samen proberen we de klimaatopwarming tegen te gaan. Samen proberen we minder plastic te verbruiken en hiervoor alternatieven voor aan te bieden.

IJsboerke neemt hier graag een voortrekkersrol in op en heeft de voorbije jaren fors geïnvesteerd in ijsinnovaties met minder suiker te produceren en plasticvrije verpakkingen te ontwikkelen.

Ons Icy Light assortiment

Het Icy Light assortiment van IJsboerke groeit jaar na jaar. Enerzijds zijn consumenten op zoek naar alternatieven voor het klassieke roomijs, anderzijds telt België zo'n 500.000 diabetici die op zoek zijn naar suikervrije ijsproducten.

IJsboerke innoveert verder en brengt in 2017 het volledige Icy Light assortiment met een nieuwe receptuur op de markt.

Ontdek ons vernieuwde Icy Light gamma
Fruit&Veg

Onze baanbrekende verpakking!

Ontdek het nieuwe vegan Fruit & Veg assortiment. De nieuwe IJsboerke-producten bevat flink minder calorieën, maar enorm veel smaak! De combinatie van fruit en groenten is verassend lekker en verfrissend. Zo kan je verantwoord snacken, zowel voor jezelf als voor de planeet. De verpakking is plasticvrij en de wikkel mag gewoon thuis op de composthoop. Kortom is Fruit & Veg een gezonder en milieuvriendelijk verhaal met een zoet einde.
ontdek onze fruit & veg ijsjes

#ijsboerke

Hou me op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe aanbiedingen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.